Rekryteringskonsult till Be Professional

Vad söker vi?

Vi letar efter en person som står med båda fötterna på jorden och som vet hur man jobbar i team. Du har antagligen en bakgrund som rekryteringskonsult eller säljare, och du har en vana vid att jobba med dator och telefon som dina främsta arbetsredskap.

Kommer du från rekryteringsbranschen önskar vi att du har jobbat 360. Dvs hanterat både kund och kandidatsidan. Har du säljbakgrund så är det B2B-erfarenheten vi efterfrågar. Du har hög arbetsmoral, du är social, framåt, säger vad du tycker samtidigt som du är en bra lyssnare.

Vad får du?

Du får två hängivna kollegor på kontoret på Kungsgatan. Som personer är vi väldigt olika, en av oss är lugn och systematisk, den andra hörs mer och springer på allt. Vi är båda dedikerade vårt arbete men värnar även om livet vid sidan om. Det kan vara väldigt intensivt i perioder, vilket måste kompenseras med veckor då vi har det lugnare. Vi jobbar väldigt bra tillsammans och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt lilla men hängivna team.

Vilka är vi?

Be Professional startades i september 2019. Vår inriktning är ekonomirelaterade tjänster och vi hjälper våra kunder med permanenta rekryteringar och konsultlösningar. Sedan starten har vi haft förmånen att hjälpa våra kunder återkommande gånger och vi värnar om relationer i alla led, internt inom bolaget samt mot kunder och kandidater.

Om du känner att detta skulle passa dig är du välkommen med din ansökan till Sofie Björkman på Sofie.bjorkman@beprofessional.se eller ring mig på 0704-066789 för att få veta mer. Namnge ansökan (rekryteringskonsult till Be Professional)

Omfattning
Heltid

Publiceringsdatum
25 December, 2022

Sista ansökningsdag
11/30/2022

Anställningstyp
Permanent

Ort
Stockholm city

Företag
Be Professional

Vi tillämpar bolagets integritetspolicy

Be Professional AB

Org.Nr: 559214-2821
Kungsgatan 37, 8tr
111 56 Stockholm

Följ oss

LinkedIn 

Copyright © 2023 Be Professional AB