Senior Redovisningskonsult redovisningsbyrå i Nacka

Senior Redovisningskonsult med kundansvar till redovisningsbyrå i Nacka

Redovisningsbyrån grundades 2008 av fyra revisorer men togs över av två redovisningskonsulter 2016. Nu har bolaget nyligen blivit uppköpta av en finsk redovisningsbyråkoncern och kommer under det kommande året att integreras i den organisationen. Redovisningsbyrån i Nacka är ett av 10 kontor i den finska koncernen i Sverige.

Redo för nästa steg i karriären? Vad sägs om att fortsätta resan i ett modernt och växande företag som ligger i framkant gällande digitaliserad redovisning? Din arbetsplats kommer att vara vid Nacka Forum i Centrala Nacka.

Som Redovisningskonsult hos byrån kommer du jobba med ett flertal kunder, samt ta hand om nya framtida kunder. Du kommer tillhöra ett team om ca 4–6 personer där du rapporterar till din Teamleader. Det innebär i stort sett alla förekommande sysslor inom digitaliserad redovisning som

  • Bokslut och Årsredovisning i Capego
  • Inkomstdeklaration Ink2 i Wolters Kluver.
  • K10
  • Beräkning av lön i Fortknox och Visma.
  • Du har troligtvis några års erfarenhet som redovisningskonsult med eget kundansvar där du skött allt från ax till limpa.
  • Löpande bokföring, avstämningar och momsrapportering.
  • Som person är du prestigelös, serviceminded och van vid tajta deadlines.

”Vi söker dig som brinner för redovisning och är klart positiv och motiverad till att utvecklas vidare. Du har tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå och kunskap i systemet Fortnox är meriterande. Viktigt att du är lyhörd för kundens olika behov och inte rädd att lyfta telefonen. Oavsett vilken bakgrund du har vill vi att du skall utvecklas tillsammans med hos oss och våra glada, positiva och kompetenta medarbetare, där vi alla stöttar varandra mot våra gemensamma mål.”

Du är varmt välkommen med din ansökan via Sofie Björkman på Be Professional, Referera till tjänsten som ”SR Redovisningskonsult på byrå”. Senaste ansökningsdag är fredag den 1/10.

Telefonnummer: 0704–066789
Mejladress: sofie.bjorkman@beprofessional.se

Omfattning
Heltid

Publiceringsdatum
20 september, 2021

Sista ansökningsdag
10/01/2021

Anställningstyp
Permanent

Ort
Nacka

Företag
Be Professional

Vi tillämpar bolagets integritetspolicy

Be Professional AB

Org.Nr: 559214-2821
Kungsgatan 37, 8tr
111 56 Stockholm

Följ oss

LinkedIn 

Copyright © 2022 Be Professional AB