Leverantörsreskontra till Aditro Logistics AB

Vi på Be Professional har nöjet att rekrytera en ekonom inom leverantörsreskontra till vår kund Aditro Logistics AB. Du kommer att tillhöra redovisningsteamet bestående av sex andra personer och rapportera till Redovisningschefen. Kontoret är beläget i Stadshagen och man tillämpar en hybridlösning med minst tre dagar på kontoret och möjlighet till två dagars arbete på distans.

Vi söker dig som har jobbat med hela flödet av leverantörsreskontra och som gärna vill ta ägandeskap över den processen. Som person är du prestigelös och hjälpsam samtidigt som du är leveranssäker. Man rapporterar dag fyra så du behöver ha arbetat mot tajta deadlines tidigare.

Arbetsuppgifter:

 •  Ansvara för hela flödet av leverantörsreskontra från ankomstregistrering till avstämningar vid bokslut.
 • Kontinuerligt ha kontakt med leverantörer samt interna kontakter inom bolaget.
 • Stötta en medarbetare på leverantörsreskontra.
 • Utveckla rutiner och processer inom leverantörsreskontra.
 • Hålla dig uppdaterad i systemet Jeeves och Medius Flow.

Profil:

 • Du har tidigare arbetat med hela flödet av leverantörsreskontra från inkommande fakturor till avstämningsarbete vid månadsbokslut.
 • Du tycker om att driva ditt eget arbete och du har inga problem med att vara kravställare ut mot andra avdelningar på bolaget.
 • Du är leveranssäker och van vid att jobba mot tajta deadlines.
 • Du är social och bra på att samarbeta.
 • Du vill utvecklas och ta ansvar.
 • Som person är du hjälpsam och tycker om att arbeta mot gemensamma mål satta i teamet.

”Aditro Logistics är en teknikdriven logistik- och fulfillment leverantör, specialiserade på e-handel, detaljhandel och FMCG.Vi leder och interagerar med ansvar, empati, mod och med avslappnad proffsighet. Dessutom värderar vi pålitlighet och nytänkande, samt erbjuder en inkluderande miljö.Under de senaste åren har Aditro Logistics varit i en stark expanderingsfas och fortsätter att växa.

Vi är en av de största aktörerna inom logistik i Norden med över 1 500 medarbetare och levererar över 12 miljoner orderrader per år. Under 2020 förvärvades vi av Posti Group och lanserade under 2021 vår nya uppdaterade strategi med fokus på digitalisering och våra kunders konkurrenskraft.”

Du är varmt välkommen med din ansökan via sofie.bjorkman@beprofessional.se/ 0704 – 066789. Referera till tjänsten som ”Leverantörsreskontra till Aditro”.

Omfattning
Heltid

Publiceringsdatum
22 April, 2024

Sista ansökningsdag
05/20/2024

Anställningstyp
Permanent

Ort
Stadshagen

Företag
Aditro Logistics AB

Vi tillämpar bolagets integritetspolicy

Be Professional AB

Org.Nr: 559214-2821
Kungsgatan 37, 8tr
111 56 Stockholm

Följ oss

LinkedIn 

Copyright © 2023 Be Professional AB