Rekryteringskonsult till Be Professional

Be Professional startades september 2019 och är en rekryteringsfirma inriktad mot ekonomirelaterade tjänster. Vi har vuxit sakta men säkert och är idag 4 inom bolaget varav tre av oss sitter i vårt nya kontor på Kungsgatan.

Vi söker nu vår nästa kollega.

Vem är vi?
Vi heter Jeanette, Anna, Magnus och Sofie, och vi är alla över 40. Vi ser på oss själva som ganska vanliga men olika. Någon av oss odlar potatis, en annan kan inte koka den och några av oss äter den, helst i form av chips. Vi tycker alla om mat, men från olika kök, och vi uppskattar en runda på stan när vi behöver en paus.

Vi backar upp varandra och ger varandra äran. Vi vågar vara privata utan att tappa vår professionalism.

Vad söker vi?
Vi söker någon som är lika vanlig eller ovanlig. Någon som kompletterar vårt team.

Sälj, ekonomi och administration i all ära. Vi tror på att det är intresset för människor och förståelsen för personligheter och olika erfarenheter som gör dig till en riktigt duktig rekryterare. Vi på Be Professional växer och söker nu en rekryteringskonsult som vill bli en del av vårt team till hösten.

Vi söker efter en person som har jobbat med rekrytering tidigare, inriktning spelar mindre roll men det genuina intresset för yrket är ett måste. Vi söker dig som anser att jobbet ska komplettera privatlivet och inte tvärtom och som förstår vikten av ett flexibelt arbete och arbetsgivare. Vi jobbar idag med ekonomirelaterade tjänster men vi utvecklar gärna vår verksamhet med de personer vi anställer och lyssnar på förslag och initiativ.

Om du tycker att detta låter intressant så vill vi gärna träffa dig!
Ansök genom att kontakta Sofie på 0704-066789 / sofie.bjorkman@beprofessional.se

Omfattning
Heltid

Publiceringsdatum
21 mars, 2022

Sista ansökningsdag
05/31/2022

Anställningstyp
Permanent

Ort
Stockholm City

Företag
Be Professional

Vi tillämpar bolagets integritetspolicy

Be Professional AB

Org.Nr: 559214-2821
Kungsgatan 37, 8tr
111 56 Stockholm

Följ oss

LinkedIn 

Copyright © 2022 Be Professional AB